Domov

Domov

Domov je místo,
kde teplo je a čisto,
je tam maminka s tátou,
a vše voní mátou.

Kde svou postel mám,
tam usedám ke hrám,
kde jím i usínám,
tam všechny věci mám.

Je pro mě přístavem,
a rodiče majákem,
ač něco nalézám a jiné ztrácím,
domov je to, kam se vždy vracím.
Autor Wacurabbu, 25.05.2022
Přečteno 189x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všude dobře doma nejlépe, moc hezké

26.05.2022 06:54:17 | Marry31

Hezké. Z Tvých řádků mám obrovskou radost.Jinak mátu mám též ráda.

25.05.2022 21:41:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí