Ospalý měsíc.

Ospalý měsíc.

Ospalý měsíc mrakem se halí,
milencům dobrou noc popřeje,
má přání, aby hvězdy jej nehledaly,
skrytého do mračné závěje.
Temná noc milence chrání,
dává jim prostor a čas,
je dlouhá, kdeže je do svítání,
tu chvíli prožil snad, každý z nás.
Měsíc na nebi v noci kraluje,
s hvězdami společně pluje,
světlem svým stíny čaruje,
z milenců každý, Měsíci poděkuje.
Autor Kan, 29.05.2022
Přečteno 109x
Tipy 14
Poslední tipující: Křemen, Marten, mkinka, Fialový metal, CULIKATÁ, Lexi, Psavec, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí