*-*O špičky borovic

*-*O špičky borovic

Anotace: (:-)~~~~~~~~

-----------------------

~~~~~~~~~
Když vadnou růže
a pomněnky pláčí
vlčí máky jako ústa
už celý den mlčí
jen motýl co tu lítá
si cestou přemýšlí
proč i večer nesvítá?
Sluneční paprsky
díru v nebi nenašly?

Prý nad tou dírou
černý mrak pluje
asi z té jedné
z té vesmírné sluje
za chvíli je mraků víc
a na zemi fouká vítr
motýlům do křídel
růžím do květů
a nám,lidem do čepic.

Pak o špičky borovic
se mraky potrhají
a sluneční paprsky
těmi dírami pokukují,
dnes růže nevadnou
pomněnky nepláčí
motýli pořád létají
z květu na květ
a máky už nemlčí.
Můžete je slyšet.

Dokola melou,svítá,
svítá,svítání...

~~~~~~~~~

----------------------
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 30.05.2022
Přečteno 135x
Tipy 16
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Fany, Fialový metal, Psavec, šerý, J's .., Marten, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) ráda Tě, Květko, čtu, protože píšeš hodně o přírodě, a tu já miluju :-)! ST

31.05.2022 11:15:12 | Fany

Úžasné svítání ...

31.05.2022 10:07:12 | Fialový metal

špičkové borovice :)paráda

30.05.2022 18:14:32 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí