Ježci v kleci

Ježci v kleci

Pomocí ocelových ježků slov

si chceme zprostředkovat vroucí doteky

zároveň nechceme propíchat

prostěradlo dopisního papíru

 

Snažíme se pohladit

dlaněmi vysvobozenými

z klecí ostychů

aniž bychom lží

pilovali hroty

 

Válečným barvám smělosti

svěřím vykreslování slov

vyšlu je z náruče dost široké

i pro odmítnutí

 

Mistr boří

ocelové pyramidy

abychom se nemilovali

s mumiemi

Autor Kaj, 31.05.2022
Přečteno 139x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, šerý, Psavec, Frr, Fialový metal, paradoxy, Lexi, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí