Odvrácená strana

Odvrácená strana

Anotace: Když se realita střetává s touhou a sny se utápí v myšlenkách...

Kousek papíru a láhev vodky stačí
Ty pořád se mi hodně zvláštní zdáš
všem šitá na míru jak ptákům hnízdo ptačí
tak píšu teď – než k ostatním mě do něj dáš

sžírá mě Tvá odvrácená strana
jsou věci o kterých se nemluví
však pálí jak zanícená rána
já chtěl bych a odeznít to neumí

jeden cíl a k němu víc než jedna cesta
a Ty to sakra dobře víš
tak proč tak chytrá holka z města
tou správnou jít už nezkusíš

v továrně na sny zas a znova Tvé já stojí
když vracíš se mi jak zatoulanej pes
a lížeš rány z naší lásky co se špatně hojí
sotva někdo tuší že při tom tak svá jseš

teď myšlenkami obletíme svět
zlomíme si srdce ať každé jinde buší
ještě dnes pak vrátíme se zpět
tou velkou dírou v mojí duši...
Autor Adam Piston, 21.03.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné napsané

21.08.2007 14:12:00 | Oči

Bolavá smuténka, ale krásná. Umíš. :o)

20.06.2007 14:03:00 | Hesiona-Essylt

Tak to je krásně napsané - máš můj obdiv!

20.06.2007 13:59:00 | Judita

Tvý básně jsou krásný..., ale vždyť Ty to víš, že už dávno se mi líbí :-)

29.04.2007 15:14:00 | Stanya

Trochu mě při ní zamrazilo, ale je krásná

21.03.2007 13:19:00 | Čekanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí