Kniha vrásek

Kniha vrásek

Anotace: ...

Stíny brázdí tváře,
vrásky jak pohoří,
Zabreňují vzniku sluneční záře,
v očích se zračí lesk tisíců moří.
Hrudník se zdvíhá v rytmu dechu,
interval výdechů zdržuje tíha let,
srdce tluče dotva chytitelné sluchu,
rty při úsměvu zbarveny jak růžový květ.
Prameny vlasů jak sníh dopadají na líce,
čelo se vraští při závanu vánku,
oči jiskří nad světlem svíce,
srdce dobilo, dech ztichnul, je čas otočit stránku...
Autor Autumn leaf, 21.03.2007
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebylo by to špatné, ale nesedí mi rýmy. zní to poněkud roubovaně, uměle.

21.03.2007 20:00:00 | grygaruv atelier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí