Na hraně života a smrti

Na hraně života a smrti

Anotace: tak toto je pravdivý příběh...vážně se to stalo a mě..je to eště poněkud nedávno...:(..ale hodně se mi ulevilo když jsem zjistil že je v pořádku..:)...snad se bude líbit..

Proč jsi to udělala?
Život si chtěla vzít...
Mě si tím rozbrečela,
proč,vzdala jsi se šance žít?
Přišla mi zpráva : ,, Omlouvám se."
Nejdřív nevěděl jsem proč a za co.
Přišla druhá : ,, Podřežu se,
už nestojí mi život za to."
Já vím,že máš doma starosti,
ale hned smrt?
Nemůžeš mít život jen pln radostí,
ale sebevraždu,tu bych z plánů škrt!
Prosil jsem,ať nic si neděláš.
Ty jsi mi již neodpovídala.
Volal jsem,nebrala jsi.Psal jsem ať se neřezáš..
Pak zpráva od tvýho bráchy,že ty již omdléváš.
Našli tě s platy prášků v koupelně,
ležela jsi na zemi.
A to ten den začal tak nádherně,
říkal jsem si..tohle snad zdá se mi!
Já byl v šoku,
co jsi to provedla?!!
Proč,odvážila jsi se k tomu kroku,
neřízla ses,ale prášky se přejedla...
Plakal jsem,
nemohl jsem spát.
Zoufal jsem,
protože tě mám moc rád...
Strachoval jsem se celou noc,
celičkou.
Ať smrt neukáže svou moc
a neveme tvou dušičku mladičkou.
Ráno,rozzářil se mi svět,
jsi v pořádku,mezi námy živými...zpět...
Autor Dindane, 21.03.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí