Sen

Sen

Anotace: ....

Sen, o kterém každou noc sním,
avšak nekonečně je mi vzdálený, to vím.
Co bych dala za jediný den s tebou,
milovala bych Tě s láskou, něhou.

Nemůžu tě mít, je to hloupé přání.
Mám Tě v hlavě před svítáním.
Bere Tě mi první ranní kohoutovo kokrhání,
do reality se probouzím znenadání

Do reality, kde nejsme já a ty,
proto věřím na sny
Autor fastavacka12, 22.06.2022
Přečteno 131x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, CULIKATÁ, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí