bývávalo..

bývávalo..

Anotace: Kdysi..vzpomínky..

Po dlouhé době co Tě znám,už lecos vím
občas vzpomínám,občas i s ním.
Kdysi bývaly časy kdy jsi mi prsty hladil mé vlasy.
Byl jsi pro mě vše co jsem kdy měla,
opustit Tě jsem v životě nechtěla.
Píšeš mi a píšeš a své staré rány lížeš.
Vzpomínáš a říkáš jak krásné to bylo,
kdysi bývaly časy co by náš vztah nic neovlivnilo
Však každý jsme už na jiné straně světa,
kdysi jsem Tě milovala..joo to jsou už léta.
Autor zajicek.vjamce, 21.03.2007
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí