Čaroděj

Čaroděj

Anotace: dětem na tábor - rozpracovaná ukradená hudba - big iron

Tahle cesta k mlýnu vede jasný měsíc věští chlad

Ještě kouzlům čelit nedovede je špatným rádcem hlad

Dal temnotě svůj podpis a podpisem svůj slib

a nebezpečný soupeř co kouzlit umí líp

kouzlit umí líp

 

Čaroději ze zlých končin má svoji duši dát

však statečný se nevzdá bude se se zlem prát

jen kdo pilně v sobě hledá a touží poučit se z chyb

i když tajný spis mu nic nedá přesto kouzlit umí líp

kouzlit umí líp

 

 

Je ve mlýně práce těžká kruté osudy musí mlít

snad někde na něj čeká kdo donese mu klid

ten čaroděj je vrahem a plný černých můr

sám sobě má být hrobem potravou pekla stvůr

potrvou pekla stvůr

 

 

Je nebezpečné kouzlit pomocí temných sil

ten kdo by se jim podal by Světlo nespatřil

nemůžeš jen svoji silou zachránit celý svět

když čaroděje chceš přeprat přítele najdi hned

přítele najdi hned

 

 

Ve mlýně všichni druzi svobodu touží získat zpět

marné jsou však slzy musí ovládnout ptačí let

a získat šelmy pohyb schopnosti říčních ryb

a čaroděje přelstít kdo kouzlit umí líp

kouzlit umí líp

 

Však marná všechna kouzla a pomoc tajných sil

čaroděj se nedá a nikoho nepropustil

chlapec marně cestu hledá a moc se mu chce žít

temná čarodějova vláda zatím kouzlit umí líp

kouzlit umí líp

 

A jenom z lidské lásky má ten čaroděj strach

tu čistou pravou lásku co vidíš ve svých snách

teď skončí zloby vláda půjčil mu amor šíp

když ona ho má ráda on kouzlit umí líp

jo kouzlit umí líp

 

 

Jen láska z našich srdcí zachrání tenhle svět

a tenhle příběh budeš jednou všem vyprávět

bez zloby a zášti zkus jenom světem jít

/nech/ intriky v černém plášti ty umíš kouzlit líp

jo umíš kouzlit líp

Autor Uličný, 24.06.2022
Přečteno 201x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Marry31, Fialový metal, Psavec, Sonador, Medved23, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ta poslední sloka je bomba:-)

25.06.2022 12:21:12 | CULIKATÁ

Nemůžu si pomoct, ale tvůj temný čaroděj mi někoho připomíná. Moc se mi to líbilo

24.06.2022 15:51:38 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí