*-*Z deštníku sklouzne za límec

*-*Z deštníku sklouzne za límec

Anotace: ;;;;;;;;kap;;;;;;

...........................

°°°°°°°°°°°

Kapka po kapce koulí se

po střeše a taky po římse

zasněná ti padne na deštník

myslí si,to je můj tanečník.

Z deštníku sklouzne za límec

nejsi tanečník,jsi její milenec

brzy se ti z těla vypařila

nahoře se chlubí jak si užila.

 

Potom si počká až zase zaprší

na deštníky se ale netěší,

klidně tě pleskne po tváři

je ráda když se ji to podaří.

To jiné kapky koulí se

po střeše,po okně,po římse

a v každé louži jak akvabely

pořádně si kapky zašplouchaly.

.....................

°°°°°°°°°°°°°°°

Autor Květka Š., 29.06.2022
Přečteno 85x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, jenommarie, Sonador, jort1, šerý, Vivien, Protos1182, Frr, Fialový metal, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozpustilý deštík :)

30.06.2022 03:05:48 | Narra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí