Přelud?

Přelud?




Čekám na signál
Tak tu zatím váznu
Utekla další hodina
Nevinná myšlenka sklouzla
Na přeludy a kouzla
Která se nestanou
Slunce příliš svítí

Pod okem měsíce
Za dne či za noci
Do stříbrných sítí
Tvých dlaní
Se nechám chytit

    29.9.2016
Autor Jan Kacíř, 01.07.2022
Přečteno 119x
Tipy 14
Poslední tipující: Fialový metal, Kan, Stanislav32, CULIKATÁ, Psavec, Frr, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí