pravda o vítězství

pravda o vítězství

Anotace: jak to skutečně je se sebevědomím, tak jak si to neradi přiznáme

vytvářím bytosti,
které mi závidí
a stačí mi ke štěstí,
tak jako vám.
až na prahu bolesti
žebráme o štěstí,
jsme hluší a zklamaní
a každý sám.

a prohnilí byznysmeni
nám otevřou nebe,
tak mysli na mne,
až dnes půjdeš spát.
já ti s ohromnou lehkostí
napíšu o štěstí
a nebudu si muset
až do rána lhát.
Autor grygaruv atelier, 21.03.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ebevědomí?...no..toho moc nemám,ale svědomí...to je mrška...

21.03.2007 21:08:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí