Ultrazvuk

Ultrazvuk

Anotace: Jeste jedno dilo v me milovane Slovenštině

Pozeraj sa Juraj

mám pre teba dárček

od cigánskej babky,

ktorá veští s kariet

 

Máme dnes obaja slavný den

 

S akými to chodíš

k čertu správami

že sa necháváš klamat,

klamat cigánami

 

na taký den, já radši zabudnem

Ale ty moj somar

ty sa nechávas klamat

ten cigán bol veru

trochu iný formát

A nevie čítat v kartách osudu

milovat sa s tebou

bolo ako droga

mám pre teba darček

od gynekologa

Tak počuvaj a nerob ostudu

Teraz mi moj drahý

daj na brucho ruku

nech ta do nej kopne

strýko s ultrazvuku

Sme obaja v krásném průseru

Ty že moja drahá

ty máš pre mna dárček

bude z neho dievča

bude z neho chlapček

Tak si zdriemni zrobím večeru

Jedz ovesnů kašu

nech má moj syn vajca

alebo naša dcera

švarné nech je dievča

Pravdu povie iba ultrazvuk

 

 

Autor Equus przewalski, 08.07.2022
Přečteno 117x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale byl bych rád, kdyby to po mě přečetl nějaký Slovák, nebo tam musí být spousta gramatických chyb.

06.09.2022 21:12:06 | Equus przewalski

Též mám rád Slovenštinu. Hlavně ženský zpěv.

06.09.2022 20:56:45 | Stanislav32

Ženský zpěv mám rád skoro v kterémkoliv jazyce.

06.09.2022 21:10:58 | Equus przewalski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí