Nás čas

Nás čas

Náš čas se skladá

ze slz smutku a radosti

ze shledávání a loučení

z těšení a soužení

v zamotaném kruhu

konců a začátků 

 

Náš čas definují

data odjezdů a příjezdů

cykly odloučení a soužití

společného nebytí a bytí

podepsaného odpočtem 

počátku 

 

Náš čas naplňují

pocity zamlčené

i vykřičené

láska i neporozumění

věci, co zůstávaj

i ty, co se mění

a touha po dokonalosti, 

které jsem se pro tebe vzdala

Autor Klára Němcová, 10.07.2022
Přečteno 212x
Tipy 15
Poslední tipující: šerý, Rozmarýna, mkinka, Marten, CULIKATÁ, Lexi, Jan Kacíř, Vivien, Psavec, Protos1182, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima zpracované téma Kláro, líbí se mi tvé pojetí času.

10.07.2022 23:47:24 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí