Vrahu!

Vrahu!

Poslední dobou sám a tak chudý
Ani lichý, ani sudý
A opilý - životem i smrtí
I pitím
Ani první, ani druhý
Ale čtvrtý
A bez vydatné vzpruhy
Deptá mě všechno
Žití jak techno
Leptá mé svědomí
Vědomí uteklo za temný obzor
kde dává pozor na návrat bestie
A tady je!
Zde mě máte!
Už ne čtvrté, ale páté
Stvoření

Boření, vražda, strach
Všechno v prach se obrátí
A nevrátí to ani prachy
Krachy vztahů, hodnot, bytí
Blití vprostřed ulice
Vyholená palice
A snad tisíc promile
Vše vypadá nemile
Rozmile se šklebím
Pozvedám pěst
A ve stínu hvězd rozmlátím ti hlavu
Což po dlouholetém vztahu
Ti dá právo říci: vrahu!

Tak to řekni..
..a pak zavři oči..

..svět se točí dál
Autor Jen tvůj anděl, 21.03.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ve stínu hvězd rozmlátím ti hlavu
Což po dlouholetém vztahu
Ti dá právo říci: vrahu!

dokonalé...fakt...:)

05.10.2007 22:30:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí