Zabitá na kůlu

Zabitá na kůlu

Anotace: Nevím co říct, snad jen aby jste hodnotili...

Zabitá na kůlu,
Smrt si s ní už dohrála.
Byl jsem s ní, ještě se na mě smála.
A teď! Dívejte,
Smrt si s ní už dohrála.
Když mi jí brali, na kolenou klečela,
plakala a křičela, prosila...
Dívejte se! Vždyť na kůlu mrtvá visí!
A proč?
To já nevím...
Vím jen, že mé srdce prázdné je,
prázdné jako vakuum.
Je bílá, tak moc bílá, je studená,
jak mráz, co se mi pod kůži zarývá.
Je mrtvá, Láska má jediná,
Smrt si s ní už dohrála!
Autor Ishtar, 21.03.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj zabitá na kůlu... moje oblíbená :-)

24.08.2007 22:53:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí