*-*Na jedné zahradě

*-*Na jedné zahradě

Anotace: ~~~~~(:-))~~~~

--------------------

~~~~~~~~~
Na jedné zahradě---tam celé léto stál
jeden známý strašák---každý se mu smál.

Zelí tu chroupe koza---mrkev si zajíc vzal
a celou slunečnici---tu vrabec vyzobal,
třešeň je plná špačků---všude je samá myš
na špačky zavolám kočku---lekne se jí i myš.

A tak si tady stojím---jen pro parádu
mám nádherný klobouk---patřím na zahradu?
Měl bych stát raději---snad někde u zámku
to bych měl naději---jak foto na známku.

O poštovní známce---byl jenom krásný sen
slunečnici do ruky---si za ten sen pak vem.

A strašák sám tam stál a každý se mu smál.


*********

Autor Květka Š., 22.07.2022
Přečteno 104x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Stanislav32, CULIKATÁ, Marten, Frr, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé a hezké. Standa

25.07.2022 14:52:38 | Stanislav32

:-)...děkuji a zdravím

25.07.2022 14:57:36 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí