*-*Pár ukecaných slunečnic.

*-*Pár ukecaných slunečnic.

Anotace: ~~~~~(:-o)~~~~~

~ -----------------------------~
Cesta k lásce dlouhá
někdy je jen touha
já ale
dostávám pozvánku
napsanou z červánků
proč jenom ve spánku?
A víc už nic?
Od prvních fialek
na lásku hledám lék
zeptám se kopretin
ty řeknou,copak vím
i když vím nepovím
zeptej se slunečnic
ty ví o lásce víc.

Dál po lásce toužím
že není se soužím
o té jedné sním
s ním milovat se smím
dřív než se probudím
tak co chci víc?
Byl jsi můj sen a touha
či myšlenka pouhá,
my tenkrát byli mladí
v lásce se nepodvádí
jen někdy někdo zradí
co zbude? Asi nic.
Ale ano,zbude.
Pár ukecaných slunečnic.

Ty pak budou vyprávět
že ani ve snu
se nemá
o lásce podvádět.

...........................
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 25.07.2022
Přečteno 100x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Marten, Emily Říhová, Stanislav32, Frr, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž slunečnice stále vypráví,
co s námi láska vyvádí...
Krásný den, Květuško (*)

25.07.2022 20:59:58 | Emily Říhová

:-) DĚKUJI,,,

26.07.2022 13:48:50 | Květka Š.

ST* Květuško, moc se mi líbí***ST*

25.07.2022 17:42:44 | Frr

:-o)...jsem ráda

26.07.2022 13:54:31 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí