Hodiny

Hodiny

Tik, tak, tik tak, čas pořád běží.
Tik, tak, tik, tak, smrt je jak pobřeží.
Tik, tak, tik, tak máš určitý čas jen.
Tik, tak, tik, tak, než bude soud zahájen.

Házet vše za hlavu se nevyplácí,
tik, tak, vše se jednoho dne vrací.
Tik tak, máš už jen pár chvil...
Tik, tak, abys vše do pořádku vrátil.

Utíkáš a nevíš proč, tik, tak, to je ten čas
Co jsi promrhal bezmyšlenkovitě
Tik, tak... Je tu zas

Tik, tak, tik, tak, čas už se blíží ke konci.
Tik, tak, tik, tak, já zastavit ho chtěl, ale jsem bezmocný.
Tik, tak, tik, tak, možná teď přemýšlíš...
Tak, tik.... Konec. Nic už nevymyslíš.

Čas už došel konce a zvedá se opona.
Tik, tak, jak jarní bouře, které nic neodolá.
Tik... Čas vyprchal a ty máš namále.
Dong... To zní zvon. A blíží se finále
 
 
Autor Dextero, 03.08.2022
Přečteno 139x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka, Sonador, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jen dvě kalorie...;)

03.08.2022 20:51:41 | Sonador

???

03.08.2022 21:48:44 | Dextero

za to může to několikařádkové tiktakání:)

04.08.2022 09:33:25 | Sonador

ZA PĚT MINUT DVANÁCT UKAZUJE KRÁLÍK NA HODINKÁCH .)

03.08.2022 19:47:21 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí