Při vstávání

Při vstávání

Anotace: Malování tahů 2022

Den běhá pozpátku.
Probouzím se.
Divně v ohryzku.
Šalamoun nejsem,
ani nechci být.
Pořád chytám utrženou niť.

Jsem normální?
Zalézám jako myš.
Chvíli na okamžik
jen nechci být.
Nemyslet na proces sebelítosti.
Životní kaňky.

Prchám vzduchem
i teču málem.
Krásný den s povzdechem.
Jdu jen za nosem.
Nic jiného už mi nezbývá.

Jsem nula, co do ciferníku zaplula.
Óda se nekoná.
Fasáda těla narovnaná.

Jo, jsem buňka okřídlená,
co je jitrem políbená.

Kočka za mě krásné ráno předla.
Já se chtěla chytnou pádla.
Autor mkinka, 08.08.2022
Přečteno 80x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí