bez názvu

bez názvu

Anotace: ***

Hodně toho v životě mít,
však musíš pořád jenom brát...

Lidé hledí jak druhého na hůl vzít,
zloději trénují denně svůj hmat.

Pak pohanu sevého jména jiní se snaží smýt,
že byl ve vězení za to, že krad.

Ať už jsi kdokoli, snad poznáš svůj případ,
že vše co máš není nikdy jisté.
I když chystáš provést rázný výpad
a život změnit otočeným listem.

Brzo však zjistíš,že není to snadné,
černá myšlenka nad dobrou vládne...
Autor Christien, 22.03.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí