*-*Totiž...

*-*Totiž...

Anotace: ~~~~~):-)~~~~

----------------------

~~~~~~~~~
Můj milý si myslel
že je na světě ten jediný.
Včera jsem mu řekla
kufry máš u dveří
zdá se že tomu nevěří?
Vydržím.
Nevím.

Mám tu jeho kravatu
klobouk i košili
plnící pero
i milostné dopisy,
tu tvoji vodu po holení
tu jsem už vylila
a zbytek tvého koňaku
jsem včera vypila.
Druhý den mi kurýr
donesl snad od tebe kytici
a ptá se
tady mi to podepíšete?
Kytici do vázy dám
pak stojím u okna a asi
na tebe čekám.

Klíče máš pořád,
můžeš dál
ale já vím,ty jsi se už bál.

......................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 21.08.2022
Přečteno 101x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Cimet, Frr, Marten, šerý, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná poezie Květko*

21.08.2022 15:48:07 | šerý

***děkuji***

22.08.2022 15:25:05 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí