Znovu vcházím

Znovu vcházím

Znovu vcházím tam,

kde dávno již měl jsem být,

ty stejné dveře dobře znám,

jen bojím se je otevřít.

 

Vstoupit zas a znovu 

a použít ten stejný klíč,

volit pravou či levou nohu,

ten čas je již dávno pryč.

 

Odhodlání teď tu schází,

jen strach  náhle zbyl,

pár milých tichých frází 

na vzpomínky těch něžných chvil.

 

Chvíle co utkvěly mi v duši,

jak naše ranní probuzení,

při vzpomínkách srdce tiše buši,

když vyšlo slunce rozednění.

 

 

Autor Jdarks, 26.08.2022
Přečteno 100x
Tipy 7
Poslední tipující: La Suneteto, Stanislav32, Caliéry, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

27.08.2022 12:57:10 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí