učím se psát básně

učím se psát básně

 

 

Věnováno nezvěstnému básníkovi Karlu Šebkovi.

 

 

učím se psát básně mezi partyzánskými
graffiti na pastelových fasádách blahobytu
po ránu zase nos plný zimy
která přišla hned po letním spánku
shrbený pošťák ti vloží do schránky bulletin 
s pozvánkou na pochod smrti
vrhneš pohled na fontány piva 
kolemjdoucí průvod lapiduchů s flétnami
váháš
uvalitelné sankce dokutálel si až do své hlavy
ex post
na krk pověsíš ceduli
z technických důvodů 
OTEVŘENO
 
 
 
Plzeň, 31. 8. 2022
 
 
Autor OpilyJohn, 31.08.2022
Přečteno 141x
Tipy 14
Poslední tipující: Veru, CULIKATÁ, Sonador, kudlankaW, Stanislav32, Marten, Psavec, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekna.

07.12.2023 18:41:47 | Veru

Super nova. Čtu si stále znova!
Líbí se mi to.* Je "střízliva" Johne."

31.08.2022 23:50:04 | šerý

tak jsem vešla, a dobře udělala ..

31.08.2022 11:46:07 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí