Chtíč

Chtíč

Anotace: jaké by to bylo být stále mlád?

Chtíč

 

Chci s klidem žít,

a nestárnout.

Za snem si jít,

a neslábnout.

 

Chci vnímat,

každý čistý nádech.

Chci jen tak lítat,

mít Pořád vítr v zádech.

 

S nadhledem koukat,

jak sprintuje čas.

Světem se toulat,

ať je horko či mráz.

 

Chci být stále sám sebou,

v tomto divném světě.

Nezkažený dobou,

vyhýbat se smutné tetě.

 

Chci vstávat,

a neztrácet ten pocit z probuzení.

Energií neustále sálat,

Být pro ostatní pohlazení.

 

Chci mít,

V srdci moře míru.

Nenechat odeznít,

tu svěží vnitřní sílu.

 

Když chci,

Zřím slunce,

Ač je zatažené nebe.

 

Když chci

usměju se,

Pak mám život uvnitř sebe.

 

 

Autor Johnny 96, 01.09.2022
Přečteno 103x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Stanislav32, CULIKATÁ, Psavec, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo všechno tohle bych také chtěla, posílám ST

01.09.2022 13:44:59 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí