*-*Že si konečně oddychnou

*-*Že si konečně oddychnou

Anotace: ~~~~~~~~~~~(:-o)

--------------------

~~~~~~~~~~~
Co nám měsíc září neuvaří
to měsíc říjen dopeče
ať chceme nebo nechceme
on i ten říjen uteče.
Brzy tu bude listopad
s ním i ten poslední lístek spad
stromy se zimou chvějí?
Nebo se jenom směji?

Že jsou pak nahatý
jak v létě na nuda pláži
ale letní slunce
to už jim nezazáří.
Každou chvíli je déšť umyje
a studený vítr osuší,
tu nahotu bílý šat zakryje
ono jim to bílé sluší.
Jak v nočních košilkách
stromy budou spát
hoďte si třeba jen korunou
o čem se jim bude zdát.
O čem?
Že si konečně oddychnou
jak budou v zimě pod peřinou
spát a spát a spát.

--------------------
~~~~~~~

Autor Květka Š., 01.09.2022
Přečteno 74x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, strašidýlko-střapatý, Kan, CULIKATÁ, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí