Padlá

Padlá

Anotace: ...

Padlá jak louka čerstvě pokosená
v záplavě vůní, vede mne žena
na loži širokém, z tisíce květů
údolím vyprahlým ke svému světu
 
Ta země k obzoru nakročená
od sebe k sobě, vede mne žena
z ní prýští horská bystřina
proudem, co tělem mým se rozlívá
 
Ta žena, jak řeka věčně nezkrocená
bere si ze mne, zůstává celá
povodeň, která zas dávné moje břehy
zalila světlem, přívalem něhy
Autor kroužek, 01.09.2022
Přečteno 91x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí