Jinak

Jinak

Uvnitř sám i v davu,

že ještě neztratil jsem hlavu?

Proč bojuji v sobě dál,

snad že by o mě někdo stál?

 

Ne, nejsem bláhový, 

žádná hezká miláčku nepoví. 

A proč by taky ano,

co už se jich smálo... .

 

A stejně jsem tu pořád, 

proč,  to mohou se jen optat. 

Snad jednou se to stane,

kdy, to ani "On" netuší kdy snad.

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 02.09.2022
Přečteno 70x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Marten, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí