Nestraš

Nestraš

Nestraš

 

Nestraš mě, můj sýčku

Nestraš zlými zprávami

Jen co jsme ulehli v pelíšku

Tak mě tvá úzkost mámí

 

Nemaluj prosím čertíka

Nemaluj tu zrůdu na zeď

Ty hrůzy se nás netýkají

Tak vzchop se lásko, pohleď

 

Probuď se, nečum na Novu

Nesyť se zvěstmi z Ukrajiny

Pojďme se škádlit, radovat

a dělat skopičiny

 

Strašidlo války veliké

Brázdí svět křížem krážem

Od Odessy, Donetsk po Lugansk

do jaderných elektráren

 

Je babí léto za okny

Přijde však zima, bída, mráz

Nepanikař raději, raduj se

Dokud je stále čas

Autor Equus przewalski, 03.09.2022
Přečteno 159x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, mkinka, Psavec, Vivien, Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré v jádru.nelamat si hlavu tím, co člověk neovlivní

15.04.2023 22:38:11 | mkinka

Dobrá rada nad zlato.:-)

20.09.2022 18:07:20 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí