*-*A podzim už se blíží

*-*A podzim už se blíží

Anotace: ~Léto a dál~(:-)~~~

.............................

~~~~~~~

Až bude mít naše léto

sukni z poztrácených klasů

z mlhy bělavou halenku

a vítr s deštěm kolem pasu

ve vlasech mašli z červánků

punčošky z ranní rosy

pak léto přemýšlí co se nosí.

Podzim pak létu chystá kytici

z listí si nasadí čepici

a potom nastane pravá honička

svařák si dá i naše babička.

 

Zavoní vanilka,hřebíček,skořice

a kalendář vystřídá měsíce

léto i podzim to potěší

oba si spolu rádi zaprší

stromy jen zvolna barvu mění

už vám došlo co se změní?

 

Letní čas za zimní

podzimní a zas 

potěší nás?

...............

~~~~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 03.09.2022
Přečteno 119x
Tipy 8
Poslední tipující: Vivien, Stanislav32, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí