O žití

O žití

Anotace: :) (:

Jsme v zajetí smrti,
život nám dává k nadechnutí
a pak si bere co ji patří,
možná Ti to přijde zvláštní,
ale takový už koloběh života je,
nevstupuješ tady do ráje,
jen nakukuješ dírou ve zdi,
někdy máš smůlu jindy štěstí
a pohledem průrvou mezi stěny
připadáš si ponížený
člověk pak peklu propadá,
když tíživá je nálada.
Autor Ďábel sám, 22.03.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí