Nebeský mišmaš

Nebeský mišmaš

V sobě celý vesmír, při cestách a bez motoru
V dlaních tiché přání, chytám oblohu do batohu
Padlé hvězdy sbírám do přihrádky galaxie
Daleko všem vírám znějí černé díry melodie

Skrz stvoření Slunce, naproti mega třesku
Tam povrchnosti shoří, mysl nepodléhá stesku
Tam kde kniha nepomůže - Stopařova průvodce
Tam jsem viděl hvězdy plakat, světlo běžet do kopce

Harmonie věků nebeské spektrum míchá
Skrze trosky Discovery plynný obr dýchá
Za horizont událostí nahlédnuvší dále
Nebeský kód smyslům skrytý odhalil jsem málem
Autor MysticB, 11.09.2022
Přečteno 126x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, mkinka, Stanislav32, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí