Zeď

Zeď

Anotace: vite, co jsou to ranni uzkosti. jestli ano, tak pri nich nepiste. takhle to pak dopada

Nekonečně dlouhá stěna
A kapky
Co pomalu stékají
Po té nekonečné skleněné stěně
jsem tam jenom já
kapky deště
A ta nekonečně dlouhá stěna.

kapky padají
A je jim jedno
Kdo jsi, co cítíš
pro ně je jen nekončící stěna
a pak se rozplynou v nicotu.

Je to okno, nebo vězení,
Ochrana či zeď,
Nevím
Nepřemýšlím teď
Je tu jenta stěna, já
A kapky deště.

Jsem tu já, jen já tu stojím
Bezbranná za tou zdí
Jsem jako nahá, a to ty kapky deště
Absolutně nezajímá.

Byly tu přede mnou
Budou tu po mně
Budou tuvěčně
Stejně jako ta nekonečná stěna
Jenom já selžu, já tu nebudu
A pak
Ty kapky deště
Budou pořád stejné.

Ta stěna je stará jako svět
Protože to JE svět
Ale ona není zlá
Ani kapky ne
To jenom
JÁ.
jsem
jiná
zlá.
Autor Franti, 22.03.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí