Zrcadlení

Zrcadlení

Anotace: patří to do stejného období jako Zeď...hodně věcí se od té doby změnilo, nic není jako dřív.

Ona a zrcadlo

Dívá se so zrcadla
a vidí pokoj za sebou
ale to, co nevidí
je ona
protože ona je a není
marné snění
je
a
není.

Ona žije-nežije
nekouří, nesladí, nepije
žije
a
nežije.

Ona je nikde a všude
čeká,
až stará bude
nikde
a
všude.

Milovat – neumí, nemůže
nemiluje,
ani neví, zda chce
ona se nezmůže
milovat neumí
nechce
nemůže

Srdce má a nemá
má kus ledu
má kámen
nemá rozum,nemá cit
a bez srdce může hnít
a snít
klít
mlít
blít.

Ona nemá stín
a zrcadlo mlčí
mlčí a tím křičí
říčí, kvičí
to ticho, prázdno – plno
je zticha
a tím
hlasitě křičí.

Ona

Ona
Je já
Ona
jsem

jsem
ona

jsem
JÁ.
Autor Franti, 22.03.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ona žije nežije..
ale spíš už nežije..
hnít, snít a klít..
ten hloupý život žít..
Nebo aspoň tak to na mě působí;o)-prostě vypečené..

25.03.2007 21:48:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí