Žena

Žena

Anotace: Malování síly 2022

Byla jednou mladá
a teď vrásky má.
Na lásky i štěstí vzpomíná.
Ze srdce krvácí
a často se obrací.

Ve stylu chudoby kráčí
a tiše mlčí.
Máma, světice i duše ráje.
Schová smutky a úsměvem vlaje.
Dlouhé vlasy pouští a dělá most
mezi rychlou řekou
a prosí i přes nemoc.

Je silná a šeptá,
ať v sobě není žádný jenom host.
Tancujme všici pro radost,
ať kankán buší srdcem i ódou rychlých bot.
Autor mkinka, 14.09.2022
Přečteno 97x
Tipy 17
Poslední tipující: Marry31, Sonador, Protos1182, Dejvis, šerý, Frr, Psavec, Vivien, Fialový metal, Stanislav32, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí