EU - pro

EU - pro

Neviem sa smiať,
Keď tolko ich trpí
Čo má ma hriať,
Keď mám hladné krky
Neviem byť hore,
Keď tolko ich dole
Nedám mu lóve
Syn chce boty nové

Neviem až dýchať
Ako ma to bolí
Ťažko si zvykať
Sů také názory!!!!

VEĎ

Ukrajinská matka
Národ nám tu šidí…

ALE

…tá jej Saška
Otca už neuvidí



Ukrajinský zmrdi
Sem sa nasrali,
Aby slušní lidi
Žrať čo nemali?

VEĎ

Za slobodu svoju
Za Vlasť život dali
A sirotky, matky
Nám tu zaostali

Viem, zvykli sme si
A život pekný máme
Veď nebuďme krysy
Trochu sa rozdáme
Zabudli sme na to,
Že, zle nám už bolo.
Veď ono nějak sa to?
Keď lieta olovo?

Putin by nás zožral
Bez NATO pomoci
EU Vám prachy vráti
Vy Euroskeptici
Chcete byť jak Orbán
Rieši si rozsudky
Ruský plyn Vám dám
Škrabká ho za kulky

Pekarovej sveter
Oblečiem radšej hneď
A čo na to Peter
Keď vypálim si meď
Hrabe Vám ludia, Bože
Urobím všetko kým,
Nabrůsim aj nože
Nech príde zku.vy syn

Totalita hľadá
Treba zakročit
Sloboda sa nedá
A chce sa ubránit
Ak sa Vám to nezdá
Nechceš sa namočit?
Tak ťa pozdrav Orbán
Lízen, nem kritiziť!
Autor RoTa, 16.09.2022
Přečteno 84x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí