pozdně letní mini

pozdně letní mini

 

 

 

 

i stráň sobě dělá stíny

jako dlouhé jazyky

každý z nich tak pohostinný

pod remízky divých trnek

 

ve stéblech trav život zlátne

 

když prst vlasy poodhrne

blíž do chvíle neodvratné

slovům dojdou slabiky 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor cestadolesa, 24.09.2022
Přečteno 99x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Kan, Sonador, Psavec, Caliéry, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí