Ty umíráš

Ty umíráš

Anotace: :0)

Byla jsi krásná jako anděl,
jako záříci hvězda noci,
já jsem u tebe probděl,
chtěl jsem ti pomoci.

Zas ten pohled očí,
nejseš to ty.Nevnímáš.
Život tady končí,
Ano.Ty umíráš.

Nůž do ruky beru,
jak sis to přála,
z toho už se neproberu,
vím že máš mě ráda.

Bodám tě do hrudi,
skvrnka krve se rozšiřuje,
čepel nože nestudí,
tělo tvé už nezahřeje.

Zabil jsem tebe,
teď já zbývám,
zabiju sebe,
na tebe teď se dívám.

Nůž držím před sebou,
na něm krev tvá,
zachvíli tam bude,
i ta má.

Měsíc září,
květiny kvetou,
navždy budu,
jen a jen s tebou.

Zabil jsem nás...ale z lásky k tobě
Autor Anejet, 22.03.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je chemie, ale i ona někdy zabije

30.03.2007 13:51:00 | whiolet

Díky.Tahle není až tak hezká,napsala jsem i hezčí.

22.03.2007 20:56:00 | Anejet

pekná,pekná....líbí se mi...jen tak dále,a piš stále,za chvíli to bude dokonalé... :)))

22.03.2007 20:54:00 | Malá Trapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí