A hořkost zůstává

A hořkost zůstává

Ukazatel temnoty 

bez citu v prazné  ulici 

plagat na nároží 

nepřesvědčil

o pravdě co pořad lže

slova jsou slova

Blb se čte 

stejně že předu  i ze zadu 

jen mele  tu svou 

co jak je jako to Právo

co se stejně tiskne 

jen ta třešně je stejně kyselá 

jen taky má jiné jméno

význam se nemění

Jen Hořkost ZŮSTÁVÁ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.10.2022
Přečteno 81x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí