Bloudění...

Bloudění...

Kde srdce bloudí tiše 

tam mysl hledá skrýš. 

Říká, jestli přijde blíž 

jejího tlukot, zda uslyšíš. 

 

Kde srdce tepe, někde 

kde svoji má skrýš 

Tlukot srdce 

jak ozvěnu uslyšíš. 

 

Pak v mysli obraz zříš. 

Tajná otevře se skrýš 

Souznění srdcí 

Tep jediný uslyšíš. 

 

£

Autor Protos1182, 08.10.2022
Přečteno 102x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Stanislav32, Marten, Květka Š., Sonador, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí