Útěcha

Útěcha

Anotace: Malování síly 2022

Makovec na stole.
Táta na cestě.
vím, že ho má rád.
Jsem malá holka
a necítím chlad.

Usmějeme se i pozdravíme.
Tu a tam vše víme i tajíme.
Společenství lásky bez nadsázky.
Dveře stále otevřené.
Vždy pro sebe jsme.
V tichosti snů se držíme.
Pro zázraky žijeme.
Ach, milý dne.
Autor mkinka, 09.10.2022
Přečteno 98x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Bufik, Narragan, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí