Královák race

Královák race

Bylo to zvláštní po roce běžet 
z těla bolí mě celičký  skelet (skoro)
Užít si pohyb, vypadnout z domu
pomoci tomu a pak zase tomu.

Jiní lidé, jiný kraj
Pohodu, smích mnozí znaj.
Doma pak návštěva a lahev vína
Slova jsou pomalá, mysl je líná. 

Že bylo dobře u cizích
nálada dobrá, kafe a smích. 
Tak zase za rok snad tam
sjezdem se z veškerých koutů tam.



Chyběla Dolly v mysli to story. 
Prázdná mysl a chyběl cíl.
Spontálnost byla pak hezká 
Pro tuhle chvilku život bys žil.

Autor Protos1182, 10.10.2022
Přečteno 70x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Psavec, Narragan, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Běžec dlouhých tratí
nikdy se neztratí

10.10.2022 10:18:09 | Narragan

Jak se to vezme:0)

10.10.2022 10:59:40 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí