Vzpomínání

Vzpomínání

Jeho rty hebké byly

Když něžně mě políbily

Jeho ruce sametové

Hladily tělo moje žhavé

jeho úsměv, oči hnědé

rozzářily mou duši v těle

touhou tělo hořelo

jak moc jen jeho chtělo

něha pohlazení

nad kterou není

a šeptaná slova v temné noci

na to nelze nevzpomenout si

jak mládí bylo nádherné

když tu byl on

a chtěl mě….

Autor Aramgad, 11.10.2022
Přečteno 101x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Minulost je pryč, i teď je stále co objevovat a proč žít .)

12.10.2022 10:50:11 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí