Pavučina

Pavučina

Prachbídnou nocí snovačka probleskuje

ničí mé postroje a vpíjí se do hrdel holubic

světočáry v potlesku klaky

svítí do hlubin pralesů

do morku kostí

do královských korun

do pěstí nezrozených

do tváří tamburín

 

Vím - chci příliš a ne sám

dupeme do střepů z ideí

a naráz přesmyčka halí 

stojatou vodu z bysřin

do ratolestí vrostlých

v letorosty mileniálů

 

Pobuď chvíli temnou 

prociť nulovou tíži

pračlověčí kopí letí tmou

nikde nic - ani paže milenců

nesrovnají mučivé chvíle

vyretušované z fotoalba

 

 

 

 

Autor Pablo Kral, 12.10.2022
Přečteno 107x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, mkinka, Sonador, Vivien, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt dobrý.

13.10.2022 21:45:50 | mkinka

...jako obvykle, krása*

13.10.2022 20:50:46 | Sonador

n á d h e r n á

13.10.2022 07:52:27 | Vivien

..to je síla, soukmenovče vzácnej ST*

12.10.2022 23:51:47 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí