EROTICKÁ REVUE II

EROTICKÁ REVUE II

Anotace: pokračujeme

souhlas na styk

co zmůže košile tenká
když stávkuje podprsenka
sexuální revoluce
nenechá pak v klidu ruce
marně haraší tvé zbraně
tiše dívat smíš se na ně
i kdyby ji touha brala
razítko dnes si nevzala



eskalace erotického napětí

zelensky si šňupnul sněhu
pro svůj národ chtěl pak něhu
celá ruská zem se bouří
že chtěl ať mu putin kouří

Autor Uličný, 13.10.2022
Přečteno 115x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí