Čas nákupů

Čas nákupů

Rozpukaným parkovištěm,

lemovaném mdlými keři,

každodenním mraveništěm,

duní ránem práskot dveří.

 

Proudy lidí česnem saje,

do svých útrob plechových,

za příslibem divů z ráje,

hojných výhod medových.

 

Labyrintem závod klecí,

po vrch štědře vykrmených,

paletou potřebných věcí,

do rovin očí vystavených.

 

Rozpukaným parkovištěm,

výfuk venek plynem zčeří,

plni mizí za skladištěm

blahobytní rutinéři.

Autor Martin Kučera, 17.10.2022
Přečteno 100x
Tipy 14
Poslední tipující: Stanislav32, Dreamy, Iva Husárková, Psavec, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo ta má grády ,)

17.10.2022 20:07:35 | xoxoxo

na rozdíl od shoppingu, tahle báseň mě baví ..

17.10.2022 15:40:29 | Vivien

Opět povedená .)

17.10.2022 13:21:38 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí