Modlitba

Modlitba

Anotace: ....

Ať bolesti a trápení
Ve štěstí se promění
Ať létám hore v oblacích,
Tam, odkud padá prašný sníh,
Ať neumírám pomalu,
Já, Amazonka z pralesa
A ať má víra v lásku –
Především ta ať neklesá.

Jsem Tvou bájnou Amazonkou
Věčně v klubíčku schoulenou
Jsem divokou i něžnou holkou
Vášnivou i zmatenou
Jsem obyčejná jako nebe
Jsem snadná jako slunce svit
Jsem něžná jako orchidea
A ostrá jak žiletky břit
Jsem vášeň, oheň ve mně dřímá,
Jsem něha, kterou láska jímá,
Jsem ukojena závislostí
A milující pevné kosti…

Amazonka z pralesa
Prahnoucí po Tvém těle
A Amazonka toužící, vášnivě a rozechvěle….

A Amazonka vraždící….

Ve svých bolestech

Sama

Sebe
Autor Ammazonic, 23.03.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to "výborné" napsal mi to našeptávač u 80. Dal bych stovečku, kdyby mě nemátly změny v rýmech a rytmu... Ale jinak vážně skvělá.

23.03.2007 09:45:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí