*-*Ona je ráda

*-*Ona je ráda

Anotace: ~~~*~~~*~~~*~~~

~~~ ...................~~~
Stalo se
že jednou chtěla být
jako temná noc
a nad láskou
čarovnou mít moc
takovou lásku
která jinou opouští
tu nechala by pár dní
žíznit na poušti.
A potom
z temného mraku
nažene i trochu strachu,
jenom tak si zabouří
a tomu žíznivému
deštěm zašumí
ta tvoje opuštěná láska
ti odpouští.
Já ji rozumím.
A jako noc
do snů tě pustila
ani neví proč to dělá
ale asi musela,
ta opuštěná láska
se ráno ze snu probudí
a tebe
vedle sebe uvidí.
Noc
se s rozbřeskem ztrácí
o lásce těch dvou
si ráno zpívají slavíci.
Ona je ráda
že už není jako noc
i když je někdy dobré
č-a-r-o-v-n-o-u
mít moc…
a tebe si odvede k oltáři
tak ať se daří
~*~~~*~~~*~

..........................

~~*~~~*~~

Autor Květka Š., 19.10.2022
Přečteno 78x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Iva Husárková, Stanislav32, Frr, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy potěšíš.

20.10.2022 15:32:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí