Láska

Láska

Anotace: Malování síly 2022

Zemská osa jako žena.
Muž hledá pravého jména.
Úsměv mezi rty
i vášeň dá sladké Ty.

Priorita originality,
důvěra nosí květy.
Portrét malovaný srdce
i květenstvím vášně.

Barva padá z šatů
jako triangl věčnosti
v břehu líbeznosti,
co vábí do křehkosti.
Jazyk jako fontána polibků,
doteků přijetí bez vzlyků.
Emoce z výstřihu.
Vábení nemá údivů.
Autor mkinka, 19.10.2022
Přečteno 90x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, piťura, Psavec, Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je poezie jako břitva

moc se mi to líbí

sedlo mi to
opakovaně
:-)

19.10.2022 23:57:28 | piťura

Moc děkuji a mám radost.

20.10.2022 05:36:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí